Představení nového jídelního lístku plného zapomenutých lahůdek

Tábor 17. dubna 2024 (PROTEXT) – Vyhlášená restaurace Goldie Boutique hotelu Nautilus v Táboře a šéfkuchař Martin Košťál, představuje nové letní menu.

Kuchařské umění: 

Objevujeme Zapomenuté Perly Gastronomie. Restaurace Goldie s radostí oznamuje příchod nového jídelního lístku, který slaví zapomenuté suroviny a tradiční postupy, jež často unikají pozornosti.

V naší nejnovější gastronomické nabídce se zaměřujeme na vzácnosti jako jeseter, rybí garum a šnečí maso, spolu s surovinami zpracovanými pomocí fermentace, nakládáním a stařením. Tyto opomíjené postupy přinášejí do našich pokrmů jedinečnou hloubku chuti a bohatství aroma, které posunuje zážitek našich hostů o krok dál.

Přirovnáváme naše kuchaře k umělcům gastronomické scény a vás, naše vážené hosty, k kurátorům této kulinářské expozice. Vaše zpětná vazba je pro nás neocenitelná a těšíme se na vaše reakce na naše novinky.

Nechť nás provází slova George Bernarda Shawa: „Ze všech lásek nejupřímnější je láska k jídlu.”

O restauraci Goldie:

Restaurace Goldie v hotelu Nautilus si v průběhu let vybudovala reputaci jedné z nejlépe hodnocených a vyhledávaných restaurací v jižních čechách.

Nachází se v přízemí hotelu Nautilus a specializuje se na českou i mezinárodní kuchyni, podávanou v moderním a odlehčeném stylu, využívající regionálních a vždy čerstvých surovin. S vysokými stropy, velkými zrcadly a působivou výzdobou od místních řemeslníků a známých českých umělců, včetně Olbrama Zoubka, nabízí restaurace jedinečný výhled na Žižkovo náměstí a jeho historické budovy.

O Boutique Hotelu Nautilus:

Boutique hotel Nautilus se pyšní 22 jedinečně zařízenými pokoji čtyř kategorií, včetně úchvatného prezidentského apartmá s neopakovatelnými výhledy na Žižkovo náměstí. Každý z luxusních pokojů je plně klimatizován a nabízí jedinečnou kombinaci starodávných fosilií a art deco nábytku.

Výjimečné služby:

Konečný obraz dokonalosti a vysoké úrovně služeb doplňuje privátní wellness se saunou, aromatickými koupelemi a nabídkou jedinečných masáží.

 

Kontakt pro Média:

Martin Košťál, šéfkuchař

E-mail: sefkuchar@hotelnautilus.cz

Kontakt: 

Jiří Beneš, ředitel hotelu

Boutique hotel Nautilus

Žižkovo náměstí 20

390 01 Tábor

e-mail: manager@hotelnautilus.cz

www.hotelnautilus.cz

Pro více informací, rezervace a mediální dotazy, kontaktujte nás na výše uvedených kontaktech.

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.