Představení nového jídelního lístku plného zapomenutých lahůdek
Tábor 17. dubna 2024 (PROTEXT) – Vyhlášená restaurace Goldie Boutique hotelu Nautilus v Táboře a šéfkuchař Martin Košťál, představuje nové letní menu.
Kuchařské umění:
Objevujeme Zapomenuté Perly Gastronomie. Restaurace Goldie s radostí oznamuje příchod nového jídelního lístku, který slaví zapomenuté suroviny a tradiční postupy, jež často unikají pozornosti.
V naší nejnovější gastronomické nabídce se zaměřujeme na vzácnosti jako jeseter, rybí garum a šnečí maso, spolu s surovinami zpracovanými pomocí fermentace, nakládáním a stařením. Tyto opomíjené postupy přinášejí do našich pokrmů jedinečnou hloubku chuti a bohatství aroma, které posunuje zážitek našich hostů o krok dál.
Přirovnáváme naše kuchaře k umělcům gastronomické scény a vás, naše vážené hosty, k kurátorům této kulinářské expozice. Vaše zpětná vazba je pro nás neocenitelná a těšíme se na vaše reakce na naše novinky.
Nechť nás provází slova George Bernarda Shawa: „Ze všech lásek nejupřímnější je láska k jídlu.”
O restauraci Goldie:
Restaurace Goldie v hotelu Nautilus si v průběhu let vybudovala reputaci jedné z nejlépe hodnocených a vyhledávaných restaurací v jižních čechách.
Nachází se v přízemí hotelu Nautilus a specializuje se na českou i mezinárodní kuchyni, podávanou v moderním a odlehčeném stylu, využívající regionálních a vždy čerstvých surovin. S vysokými stropy, velkými zrcadly a působivou výzdobou od místních řemeslníků a známých českých umělců, včetně Olbrama Zoubka, nabízí restaurace jedinečný výhled na Žižkovo náměstí a jeho historické budovy.
O Boutique Hotelu Nautilus:
Boutique hotel Nautilus se pyšní 22 jedinečně zařízenými pokoji čtyř kategorií, včetně úchvatného prezidentského apartmá s neopakovatelnými výhledy na Žižkovo náměstí. Každý z luxusních pokojů je plně klimatizován a nabízí jedinečnou kombinaci starodávných fosilií a art deco nábytku.
Výjimečné služby:
Konečný obraz dokonalosti a vysoké úrovně služeb doplňuje privátní wellness se saunou, aromatickými koupelemi a nabídkou jedinečných masáží.
Kontakt pro Média:
Martin Košťál, šéfkuchař
E-mail: sefkuchar@hotelnautilus.cz
Kontakt:
Jiří Beneš, ředitel hotelu
Boutique hotel Nautilus
Žižkovo náměstí 20
390 01 Tábor
e-mail: manager@hotelnautilus.cz
Pro více informací, rezervace a mediální dotazy, kontaktujte nás na výše uvedených kontaktech.
ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.