Martin Košťál – nový šéfkuchař restaurace Goldie v Boutique hotelu Nautilus

Tábor 19. dubna 2023 (PROTEXT) – Vyhlášená restaurace Goldie Boutique hotelu Nautilus v Táboře vnáší čerstvý vítr do gastronomické scény s příchodem nového šéfkuchaře Martina Košťála, držitele ocenění jihočeské restaurace roku 2018.

Martin své zkušenosti nasbíral mimo jiné během svých zahraničních stáží a v Národním týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Úspěšně také absolvoval několik tuzemských gastronomických soutěží.

Nyní bude v restauraci Goldie společně se svými kolegy prezentovat nejen skvělé jídlo, ale i zážitek a skvostnou atmosféru, kterou restaurace nabízí. Při své práci rád využívá snoubení surovin, kdy jednotlivé chody podává například s asijskými či severskými prvky. Do pokrmů se snaží vkládat lehkost a hravost v souladu s pokorou k české gastronomii a jejím tradicím.

Martinovo životní krédo vystihuje citát anglického spisovatele Oscara Wilda: „Buď sám sebou. Všichni ostatní jsou už zabraní.“ Tím se řídí jak ve svém životě, tak v kuchyni.

Nové jarní a letní menu v restauraci Goldie představí Martin od středy, 19. dubna 2023.

Background – Boutique hotel Nautilus se nachází v samotném historickém centru města Tábor. Disponuje 22 jedinečně zařízenými pokoji čtyř kategorií, včetně úchvatného prezidentského apartmá s neopakovatelnými výhledy na Žižkovo náměstí. Každý z luxusním pokojů je plně klimatizován a nabízí jedinečnou kombinaci starodávných fosilií a art deco nábytku.

Konečný obraz dokonalosti a vysoké úrovně služeb, dotváří privátní wellness se saunou, aromatickými koupelemi a nabídkou jedinečných masáží.

Kontakt:

Jiří Beneš, ředitel hotelu

Boutique hotel Nautilus

Žižkovo náměstí 20

390 01 Tábor

e-mail: manager@hotelnautilus.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.