Martin Košťál – nový šéfkuchař restaurace Goldie v Boutique hotelu Nautilus
Tábor 19. dubna 2023 (PROTEXT) – Vyhlášená restaurace Goldie Boutique hotelu Nautilus v Táboře vnáší čerstvý vítr do gastronomické scény s příchodem nového šéfkuchaře Martina Košťála, držitele ocenění jihočeské restaurace roku 2018.
Martin své zkušenosti nasbíral mimo jiné během svých zahraničních stáží a v Národním týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Úspěšně také absolvoval několik tuzemských gastronomických soutěží.
Nyní bude v restauraci Goldie společně se svými kolegy prezentovat nejen skvělé jídlo, ale i zážitek a skvostnou atmosféru, kterou restaurace nabízí. Při své práci rád využívá snoubení surovin, kdy jednotlivé chody podává například s asijskými či severskými prvky. Do pokrmů se snaží vkládat lehkost a hravost v souladu s pokorou k české gastronomii a jejím tradicím.
Martinovo životní krédo vystihuje citát anglického spisovatele Oscara Wilda: „Buď sám sebou. Všichni ostatní jsou už zabraní.“ Tím se řídí jak ve svém životě, tak v kuchyni.
Nové jarní a letní menu v restauraci Goldie představí Martin od středy, 19. dubna 2023.
Background – Boutique hotel Nautilus se nachází v samotném historickém centru města Tábor. Disponuje 22 jedinečně zařízenými pokoji čtyř kategorií, včetně úchvatného prezidentského apartmá s neopakovatelnými výhledy na Žižkovo náměstí. Každý z luxusním pokojů je plně klimatizován a nabízí jedinečnou kombinaci starodávných fosilií a art deco nábytku.
Konečný obraz dokonalosti a vysoké úrovně služeb, dotváří privátní wellness se saunou, aromatickými koupelemi a nabídkou jedinečných masáží.
Kontakt:
Jiří Beneš, ředitel hotelu
Boutique hotel Nautilus
Žižkovo náměstí 20
390 01 Tábor
e-mail: manager@hotelnautilus.cz
ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.