Plavky 2022 podle Astratexu: Vyberte si ty, ve kterých zazáříte

Praha 14. června 2022 (PROTEXT) – Společnost Astratex, která se specializuje na online prodej spodního prádla a plavek, představila plavkové trendy pro rok 2022. Ty zahrnují jak jednodílné, tak i dvoudílné modely pro všechny typy postav. Jaké plavky se letos podle Astratexu budou nosit?

Volání divočiny

Plavky inspirované exotickou flórou i faunou jsou trendy i letos. Skvěle vypadají jak rostlinné motivy, tak i zvířecí vzory.

Na retro vlně

Romantické květinové vzory, vyšší kalhotky a střihy, které podtrhují ženskost. Plavky, které se inspirují minulostí, se vracejí na výsluní.

V námořnickém stylu

Odstíny modré se k létu perfektně hodí. A navíc si skvěle rozumí s bílou. S námořnickými prvky letos žádná žena nešlápne vedle.

ASTRATEX TIP: Odlišná velikost spodního a horního dílu u dvoudílných plavek? Žádný problém. Na Astratex.cz je možné si oba kusy libovolně nakombinovat.

Hravá asymetrie

Originální asymetrické střihy patří k letošním trendům. Dokonale vypadají plavky na jedno rameno i nepřehlédnutelné průstřihy.

Odvážné střihy

Mezi letošní trendy patří také plavky se zajímavými detaily z kovu, plastu nebo přírodních materiálů a vykrojené střihy.

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.