KidPro oznamuje spolupráci s TV NOVA na projektu KidBox pro rodiny

  

Praha 7. října 2024 (PROTEXT) – Již několik let na českém trhu zajišťujeme distribuci dárkové sady KidBox a prostřednictvím českých lékařů a nemocnic tak dodáváme balíčky rodinám s malými dětmi. Sada KidBox je k dispozici zdarma a rodič jí pro své dítě získává především z rukou pediatra. Cílem sady je obdarovat a uspokojit základní potřeby dětí a maminek prostřednictvím těchto dárků v podobě očních kapek, dermatologické kosmetiky, bio potravin, plen a dalších produktů. Účelem je také zajistit benefity a skvělé ceny na dětský sortiment prostřednictvím našeho eshopu www.kidpro.cz nebo prostřednictvím našich partnerů BENU a ROSSMANN.

Nadále zůstáváme rodinnou firmou, která je především výrobcem kousátek, lahviček, dudlíků, hraček, zdravotních pomůcek, plen a dalšího sortimentu, který dodáváme do většiny českých lékáren a do obchodních řetězců ve 28 zemích světa. Máme také svůj zmíněný eshop na www.kidpro.cz, kde rodinám během celého roku zajišťujeme sortiment vhodný pro celou rodinu a cenami i benefity konkurujeme největším řetězcům na českém trhu. Primárně zde však informujeme o balíčku KidBox, soutěžích, benefitech a ověřených produktech, které dodáváme v rámci českého zdravotnictví. Nenecháváme se donutit ke zvyšování cen od lokálních distributorů, proto jsme se stali i registrovaným dovozcem potravin a sortiment si dovážíme sami. Eshop je však jen jednou z našich částí a primárně se zaměřujeme na výrobu a distribuci.

Právě KidBox je projekt, který jsme na českém trhu začínali distribuovat a již v roce 2020 jsme se stali mediálním partnerem pořadu Malé lásky na TV NOVA. Jsme velmi rádi, že jsme s TV NOVA opět na spolupráci navázali a společně se jí snažíme rozšířit. Spolupráci jsme při této příležitosti zahájili na veletrhu FOR KIDS v Letňanech, který se konal od 4.10. do 6.10.2024. Rozdali jsem více než 5000 dárečků a společnost nám na stánku dělala vždy usměvavá a milá Zuzana Vejvodová, která se s fanoušky ráda fotila a prohodila pár milých slov.

Právě TV NOVA bude mít z našeho pohledu na obdarování rodin a nemocnic zásadní podíl i se svým pořadem Jedna rodina. Aktuálně připravujeme nový obsah i vizualizaci boxů, soutěže a také benefity pro lékaře a nemocnice. Samozřejmě to vše bychom nezvládli bez našich hlavních partnerů, ke kterým se nově přidala i síť drogérií ROSSMANN a německá značka FROSCH.

Obsah boxů koncepčně vybíráme právě po dohodě s nemocnicemi a lékaři a jejich obsah se může lišit. Vybíráme pouze špičkový sortiment jako oční kapky Ocuflash, pleny a ubrousky značky BabyDream, eko produkty FROSCH nebo zdravé mlsání od GRIZLY a dalších partnerů. Tento sortiment také dodáváme lékařům, sestřičkám a nemocnicím v rámci běžného provozu, a to pro jejich nesmírnou kvalitu. Lékaře jsme se snažili podporovat samozřejmě už od počátku spolupráce a během COVIDU (primárně dezinfekcí, potravinami, dermatologickou kosmetikou, očními kapkami apod.).

Hlavním cílem KidBoxu je v následujících měsících rozšířit distribuci k dalším lékařům a tím i rodinám, znatelně rozšířit obsah boxu a benefity s tím spojené. Každý pediatr má nyní právo si zcela zdarma pro rodiny s dětmi vyžádat KidBoxy do své ordinace, a to na našich stránkách www.kidpro.cz.

 

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.