Binance pošle 1 164 950 dolarů v BNB uživatelům postiženým ničivými povodněmi v Evropě

  

Praha 21. září 2024 (PROTEXT) – V reakci na ničivé záplavy způsobené bouří Boris ve střední Evropě rozesílá charitativní organizace Binance uživatelům Binance, kteří žijí v oblastech nejvíce postižených touto tragédií, 1 164 950 dolarů v kryptoměně BNB.

Identifikace uživatelů bude probíhat na základě dokladu o adrese (Proof of Address, POA) vyplněného dle KYC pravidel před 18. září 2024, který uvádí, že žijí v nejvíce postižených oblastech Česka. Každý z uživatelů, kteří dle ověřené identifikace žijí v těchto oblastech, obdrží 50 USD v kryptoměně BNB přímo na svůj účet Binance.

Uvědomujeme si, že v postižených oblastech může být mnoho uživatelů, kteří POA ještě nevyplnili. Proto každému stávajícímu uživateli, který dokončí POA po 20. září 2024 a před 11. říjnem 2024, darujeme 25 USD v BNB přímo na jeho účet Binance. Finanční prostředky se k našim uživatelům dostanou do 11. října 2024.

„Dopad povodní v Česku je ničivý, mnoho lidí přišlo o své domovy, majetek a bohužel i životy. Naším cílem je přinést postiženým podporu. Doufáme, že naši uživatelé, kteří tyto dary obdrží, je budou moci co nejlépe využít na místě, ať už pro potřeby své či svých blízkých nebo pro místní komunity, kde je to nejvíce potřeba,“ řekl Ondřej Pilný, manažer Binance pro Česko.

Společnost Binance stojí při svých uživatelích a bude i nadále pracovat na dalších způsobech, jak pomoci postiženým členům naší komunity.

O charitě společnosti Binance

Binance Charity je přední filantropická organizace, která využívá technologii blockchain k poskytování transparentní, efektivní a včasné pomoci v době krize. Využitím síly kryptoměn a řešení Web3 se Binance Charity snaží překlenout propast mezi těmi, kdo pomoc potřebují, a zdroji potřebnými k obnově životů a komunit. Se silným závazkem ke globálním humanitárním cílům je Binance Charity i nadále iniciátorem inovativních přístupů k prosazování pozitivních změn po celém světě.

 

Zdroj: Binance