Osmany Laffita je znovu na turné s talk show Kafe u Osmanyho

  

Praha 20. září 2024 (PROTEXT) – Světoznámý módní návrhář kubánského původu Osmany Laffita vyjel na další turné po Česku se zábavnou talk show Kafe u Osmanyho. První zastávkou byl v pondělí Benešov, kde Osmany a jeho tým vyprodali Kulturní dům Karlov.

Laffita slaví letos 20 let své značky na světovém trhu. Po grandiózní módní přehlídce své kolekce pro jaro a léto příštího roku, která proběhla na startu léta v Národním muzeu v Praze, se v létě věnoval dalším pracovním aktivitám a následně se vydal na měsíční dovolenou na rodné Kubě. „A teď se po čtyřech měsících vracíme s Evou Decastelo na jeviště. Těší nás, že bylo v Benešově vyprodáno a že se lidé skvěle bavili. A jedeme dál,“ svěřil Laffita.

Až do prosince ho čeká přes 40 zastávek s jeho talk show, na které se návštěvníci nepřestávají smát vyprávění a skvělým historkám, některým i přímo hraným, z návrhářova života i ze zákulisí českého showbyznysu. „Když jsme před lety začínali, chodili na Osmanyho víceméně ženy a v sále většinou seděli maximálně tři pánové, jako doprovod svých manželek. Teď už chodí mužů více a to nás těší,“ prozradila moderátorka všech večerů Eva Decastelo s tím, že se fanoušci můžou těšit i na návrhářova buldočka Toulouse.

Jen letos od ledna do května navštívilo talk show Kafe u Osmanyho přes 20 tisíc diváků. Přibližně stejný počet zamíří do sálů po celé republice v rámci podzimního turné. Lístky na talk show většinou velmi rychle mizí z předprodejů. Rekordem je vyprodaný sál během tří dnů od zahájení předprodeje.

 

Nejbližší zastávky turné:

23.9. – Veselí nad Lužnicí

30.9. – Mělník

7.10. – Cheb

11.10. – Valašské Meziříčí

12.10. – Uherský Brod

13.10. – Brno

 

Kontakt: press@osmanylaffita.com

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.