Pozvánka na premiéru a představení Original Finecard na Veletrhu Sběratel

Praha 26. srpna 2024 (PROTEXT) – Milí sběratelé a milovníci unikátních investic, s radostí vás zveme na jedinečnou událost, která se uskuteční 6. a 7. září 2024 na Veletrhu Sběratel v Praze Letňanech. FINECARD, inovativní evropská společnost, poprvé vstupuje na český trh a představí vám své exkluzivní sběratelské karty s uměleckými díly a drahými kovy.

Exkluzivní finecard Alfonse Muchy „Čtvero ročních období“

V expozici Kutnohorské Mincovny bude k dispozici originální finecard s dílem Alfonse Muchy „Čtvero ročních období“. Tato limitovaná edice přináší dvě varianty – se stříbrnýmizlatými slitky. Jedná se o první české slitky od Kutnohorské Mincovny, integrované do finecard, které z této sběratelské karty činí skutečný poklad.

Co jsou vlastně finecard?

Finecard jsou sběratelské a investiční karty společnosti FINECARD velikosti mezinárodních bankovních kreditních či platebních karet, opatřené slitkem z drahého kovu. Na přední straně karty je zobrazeno umělecké dílo – v tomto případě sada čtyř obrazů Alfonse Muchy. Každá finecard je číslovaná, což umožňuje sběratelům sbírat svá oblíbená čísla. Číslování je uvedeno na první straně karty, zatímco druhá strana obsahuje krátkou informaci o umělci a jeho výtvoru. Důležitým prvkem je QR kód, který po načtení odhalí další informace o konkrétní finecard. Každá karta navíc obsahuje integrovaný čip s NFC, který při načtení pomocí mobilního telefonu zobrazí certifikát k slitku, čímž se z finecard stává originální sběratelský skvost. Ať už jste obdivovatel Alfonse Muchy či milujete zlato a stříbro, nevynechejte na veletrhu expozici Kutnohorské Mincovny.

Premiéra další finecard s Vladimírem Opplem

Na Veletrhu sběratel se také poprvé v České republice představí další unikátní finecard. Jedná se o kartu zhotovenou k představení medaile Jana Žižky z Trocnova – 600 let, kterou vytvořil akademický sochař Vladimír Oppl. Tato finecard je specifická tím, že na jedné straně je pole k podpisu samotného autora. Vychází v limitované edici 100 kusů a návštěvníci expozice Kutnohorské Mincovny budou mít jedinečnou příležitost získat finecard s podpisem Vladimíra Oppla během autogramiády, která proběhne v pátek 6. září v 16:00. Je to jeden z vrcholů Veletrhu a hlavě jedna z mála autogramiád světově uznávaného akademického sochaře Vladimíra Oppla. Pozor – většina těchto karet je již předem zarezervována majiteli medaile Jana Žižky z Trocnova, takže reálně zbývá méně než polovina této exkluzivní edice finecard.

Přijďte si vychutnat exkluzivní finecard na Veletrhu Sběratel

Nechte se okouzlit unikátním spojením umění, technologie a drahých kovů. Získejte jedny z prvních finecard na českém trhu a staňte se držitelem investičního a sběratelského klenotu. Přijďte se podívat na premiéru Original Finecard a zúčastněte se autogramiády Vladimíra Oppla. Těšíme se na vás 6. a 7. září v Praze Letňanech na Veletrhu Sběratel v expozici Kutnohorské Mincovny!

Tým společnosti FINECARD

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.