Společnost Dreame Technology představí na veletrhu IFA 2023 nové inteligentní robotické produkty s revolučním systémem mopování

Berlín (Německo) 22. srpna 2023 (PROTEXT/PRNewswire) –

Společnost Dreame Technology, rychle rostoucí lídr v oblasti inteligentních technologií pro úklid domácností, na veletrhu IFA 2023 v Německu představí revoluční technologií mopování, která přináší lepší zážitek z úklidu podlah.

Na stánku společnosti budou mít návštěvníci možnost vyzkoušet si některé z nejprodávanějších modelů z produktové řady robotických vysavačů Dreame, vysavačů pro mokré a suché vysávání a bezdrátových tyčových vysavačů. Kromě toho Dreame na veletrhu IFA představí vlajkovou loď mezi robotickými vysavači. DreameBot L20 Ultra se vyznačuje exkluzivním průlomovým systémem mopování a čištění, který řeší rozšířený problém podobných produktů, kterým je efektivita čištění podél okrajů místnosti.

Jako inovativní společnost, která využívá pokročilé robotické technologie pro domácnosti, zkoumá Dreame také možnosti širšího využití této technologie. Ukázka nejnovějších robotických čističů bazénů a bionického čtyřnohého robotického psa nabídne pohled na to, jak společnost pokračuje ve své snaze o inovace.

Yu HAO, zakladatel a generální ředitel společnosti Dreame, prohlásil: „Jsme nadšeni, že se na veletrhu IFA můžeme osobně setkat s našimi uživateli a podělit se o naše nejnovější inovace s vedoucími představiteli v oboru. Veletrh nám poskytuje cennou příležitost získat zpětnou vazbu od uživatelů, navázat kontakty s odborníky z oboru a navázat nová obchodní partnerství v Německu i v celé Evropě. Jsme i nadále odhodláni rozvíjet inovace a dodávat kvalitní výrobky pro každou domácnost.“

Společnost Dreame bude vítat návštěvníky svého stánku na veletrhu IFA v Berlíně v hale A, CCA-209 ve dnech od 1. do 5. září.

O společnosti Dreame

Společnost Dreame Technology, která byla založena v roce 2017, se specializuje na chytré domácí úklidové spotřebiče a její vizí je vylepšovat kvalitu života prostřednictvím technologií. Sledujte nás na Facebooku , Instagramu Twitteru . Další informace najdete na adrese https://de.dreametech.com/ .

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2189943

/


Dreame_Technology_Debut_New_Intelligent_Robotic_Products_IFA_2023_Revolutionary.jpg

KONTAKT: Aonan Li, aonanli@dreame.tech

PROTEXT