Společnost Vantage získala ocenění Nejlepší makléř v regionu APAC na akci ADVFN International Awards 2023

Port Vila (Vanuatu) 25. dubna 2023 (PROTEXT/PRNewswire) – Makléřská společnost Vantage (nebo také „Vantage Markets“) získala ocenění „Nejlepší makléř v regionu APAC“ na akci ADVFN International Awards 2023.

Jde už o druhý rok po sobě, kdy společnost Vantage získala nejvyšší ocenění za region APAC, a těsně následuje dřívější oznámení Vantage na začátku roku 2023 o zisku jedenácti ocenění.

Ředitel pro strategii a obchodování ve společnosti Vantage Marc Despallieres prohlásil:

„Náš tým tvrdě pracoval na tom, abychom si udrželi pozici v regionu APAC, když jsme pokračovali v budování silného týmu místních analytiků, kteří se v tomto regionu starají o naše klienty. Naše vzdělávací snahy nyní využívají tisíce lidí prostřednictvím živých přenosů, komunitních chatů na Telegramu, na našich webových stránkách, jakož i osobních kurzů ve vybraných zemích, které – jak doufáme – se rozšíří i do dalších zemí v závislosti na potřebách našich klientů.

Jsme poctěni, že jsme byli za své úsilí oceněni právě v této chvíli, a rádi bychom dodali, že se nehodláme zastavit. Pro společnost Vantage je to teprve začátek a jsme vděční za podporu našich klientů, kteří jsou pro nás vždy největší motivací k tomu, abychom se stále zlepšovali.“

O společnosti Vantage

Vantage (nebo Vantage Markets) je makléřská společnost s různými aktivy, která nabízí klientům přístup k rychlým a výkonným službám pro obchodování s CFD na forex, komodity, indexy, akcie, ETF a dluhopisy.

Společnosti skupiny Vantage s více než 13 lety zkušeností na trhu nyní zaměstnávají ve svých více než 30 světových pobočkách přes 1000 zaměstnanců.

Vantage není jen zprostředkovatelem. Nabízí důvěryhodný obchodní ekosystém, oceňovanou mobilní obchodní aplikaci a uživatelsky přívětivou obchodní platformu, která klientům umožňuje snadno využívat všechny obchodní příležitosti. Stáhněte si aplikaci Vantage v App Store nebo Google Play.

Obchodujte chytře s @vantage.

Foto –
https://mma.prnewswire.com/media/2061075/ADVFN_International_Financial_Awards_2023_APAC.jpg

Logo –
https://mma.prnewswire.com/media/1745281/3998840/Vantage_Logo.jpg

ONTAKT: Gwyneth Yeo, manažerka Vantage pro globální branding a komunikaci: gwyneth.yeo@vantagemarkets.com