SINBON Electronics představí na veletrhu electronica 2022 inovativní řešení na míru

Tchaj-pej 11. listopadu 2022 (PROTEXT/PRNewswire) – Společnost SINBON Electronics (TWSE: 3023), přední světový poskytovatel integrovaných služeb v oblasti návrhů a výroby propojovacích řešení na míru, představí na veletrhu electronica 2022 v Mnichově ukázky svých převratných řešení. Na stánku 241 v hale A2 uvidíte nejaktuálnější inovace z oblasti medicíny, průmyslu, automobilové výroby a elektronické mobility. Nebudou chybět návrhy kabelových sestav na míru pro systémy monitorování pacientů nebo rentgenová C-ramena, modulární design přívodek pro elektrická vozidla, systémová integrace elektrických kol a skútrů či kabelové a DPS sestavy pro chytré továrny, robotiku a fotovoltaickou infrastrukturu.

Letošní ročník veletrhu electronica se bude konat od 15. do 18. listopadu 2022 na výstavišti v německém Mnichově. „Na veletrhu electronica letos vystavujeme již popáté a velmi se těšíme na setkání s našimi zákazníky, kolegy a přáteli,“ říká prezident prodeje a operací pro Evropu ve společnosti SINBON Barrie Ryan. „Připravili jsme si inovativní projekty pro medicínu, průmysl, elektromobilitu a automobilovou výrobu včetně nabídky produktů pro jednopárový ethernet, různých konstrukcí vysokoproudých konektorů či mnoha řešení pro elektrokola .“

Na stánku mimo jiné uvidíte:

Nabíjecí zařízení pro elektromobily (EV) včetně stejnosměrných nabíjecích kabelů CCS1 a CCS2, stejnosměrných nabíjecích vstupů CCS1 a CCS2, adaptéru V2L (Vehicle-to-load) nebo nabíjecího systému EV Mode-2 s IC-CPD.

– Kabely pro lékařskou robotiku, senzorové kabely pro monitorování pacientů, inteligentní kabely SpO2 a CO2, kabely pro detektory systémů digitální radiografie a kabelové svazky pro C-ramena.

– Vyměnitelné konektory baterií a nabíjecí kabely pro elektrokola, e-skútry a e-motocykly, systém inteligentního řízení elektrokol pro verze se zadním nábojovým motorem a středovým motorem.

– Kabely pro ramena průmyslových robotů, nabíjecí kabely pro skladové roboty, solární kabely pro mikroinvertory, kabely M-series, LiDAR, SPE, a  iX industrial .

Kde: Veletrh electronica, výstaviště Messe München, Německo

Kdy: 15.-18. listopadu 2022

Co: Stánek společnosti SINBON Electronics, hala A2, stánek č. 241

O společnosti SINBON

Společnost SINBON (TWSE: 3023) byla založena v roce 1989 na Tchaj-wanu a je předním světovým poskytovatelem integrovaných služeb v oblasti návrhu a výroby propojovacích řešení na míru. Zákazníkům nabízí produkty a služby OEM/ODM pro zajištění trvalé spolehlivosti a efektivity a spojuje inženýrské služby s průmyslovým know-how pro přidanou hodnotu své nabídky. Společnost SINBON má široce zavedené pobočky na Tchaj-wanu, v Číně, Japonsku, Velké Británii, Německu, Maďarsku a Spojených státech. Pro další informace navštivte laskavě stránky www.sinbon.com , nebo nás kontaktujte na adrese inquiry@sinbon.com.

Foto –
https://mma.prnewswire.com/media/1942386/Promotion_for_press_ID_f183eac7e2fc.jpg

KONTAKT: Kontakt pro média: Penny Huang | Manažerka komunikace značky, SINBON Electronics, Tel.: +886-2-2698-9999, kl. 5671, e-mail: PennyHuang@sinbon.com