MND předbíhají trh a nabízejí plyn a elektřinu na úrovni cen zastropovaných vládou, a to již od listopadu

Praha 31. října 2022 (PROTEXT) – MND, Moravské naftové doly, předbíhají trh a nabízejí již od 1. 11. 2022 plyn a elektřinu za ceny na úrovni zastropované vládou. Vládní stropace mají přitom platit až od začátku příštího roku. Nové ceníky MND si zákazníci mohou sjednat jednoduše online z pohodlí domova včetně podpisu smlouvy.

MND nabízejí od 1. 11. 2022 nové Ceníky se stropem, které u plynu nabízejí obchodní cenu 3 025 Kč za MWh s DPH a u elektřiny 6 050 Kč za MWh s DPH. Plyn i elektřinu lze tak u MND sjednat za ceny, které jsou v porovnání s aktuálními běžnými nabídkami energií mimořádně výhodné.

Kromě výhodné ceny jsou Ceníky se stropem nastaveny tak, že MND umožňují rychlé snížení cen v případě jejich budoucího poklesu. Zákazníci na uvedených cenách tedy nebudou fixováni. MND nabízejí tyto ceníky se smlouvou na dobu neurčitou, kterou mohou zákazníci v tříměsíční lhůtě vypovědět.

„Jsem rád, že se nám díky ceníkům se stropem povedlo vytvořit produkty, které v současné složité situaci zákazníkům vycházejí vstříc nejen cenou, ale i podmínkami,“ dodává k tomu Jan Sýkora, ředitel marketingu a komunikace MND Energie a.s.

Ceníky se stropem jsou přístupné jak pro nové, tak stávající zákazníky s roční spotřebou do 63 MWh u plynu a 30 MWh u elektřiny. Určené jsou však primárně pro zákazníky nové, kteří ocení kombinaci výhodné ceny a smlouvy na dobu neurčitou, tj. kombinaci, kterou stávající zákazníci MND již mají. I přesto na nové ceníky mohou zákazníci stávající přejít. Těm to bude umožněno od 1. 1. 2023. Ceníky lze sjednat jednoduše online z pohodlí domova. Zájemci tedy nemusí nikam chodit, ani telefonovat. Více informací získají na mnd.cz.

O MND

MND, Moravské naftové doly, jsou největším těžařem ropy a plynu u nás. MND zahrnují skupinu společností tzv. MND Group, která je součástí skupiny KKCG, jejímž zakladatelem je český podnikatel Karel Komárek. MND se zaměřují na různé oblasti podnikání v rámci energetického sektoru – od těžby ropy a plynu, jejich skladování, obchodní činnost až po výrobu energie z obnovitelných zdrojů, jako jsou geotermální vrty, větrná či solární energie. Kromě České republiky působí MND mimo jiné na Ukrajině, v Německu a Itálii. Na výhodné dodávky plynu a elektřiny koncovým zákazníkům, kterých má MND dnes již více než 250 tisíc, se v rámci skupiny soustředí společnost MND Energie a.s.