Otevírají se brány veletrhu Smart China Expo 2022 na podporu mezinárodní spolupráce Číny v oblasti špičkových technologií

Čchung-čching (Čína) 22. srpna 2022 (PROTEXT/PRNewswire) – Zprávu přinesl server iChongqing:

Ve dnech 22. až 24. srpna se v jihozápadočínském městě Čchung-čching koná veletrh Smart China Expo (SCE) 2022, kde se bude diskutovat o plánech rozvoje, nejnovějších úspěších a aktuálních tématech týkajících se využití nejnovějších chytrých technologií pro budování chytrých měst. Online výstava je k dispozici na stránkách SCE.

Mezi světoznámými vědci, kteří se účastní SCE 2022, jsou například nositel Nobelovy ceny z roku 2010 Konstantin Novoselov a nositel Turingovy ceny z roku 2021 Jack Dongarra, akademici Čínské akademie věd a Čínské akademie inženýrství a šéfové známých firem jako jsou Changan Auto, Alibaba Group a Huawei. Na dnešním slavnostním zahájení a summitu SCE byly k vidění videoprojekce, v nichž diskutovali o nových technologiích, vývoji a trendech v oblasti výstavby chytrých měst.

Výstavy se zúčastnili zástupci více než 50 podniků z žebříčku Fortune Global 500 a Fortune China 500, včetně Huawei, Bosch, BOE a Inspu, a zároveň zde byl poprvé celosvětově představen software pro numerické výpočty Beitai Tianyuan V2.0 a spuštěn komerční systém autonomního řízení Baidu.

Na výstavní ploše o rozloze 90.000 metrů čtverečních svá řešení ukazuje 557 vystavovatelů z 19 zemí a regionů včetně Itálie. Veletrh pokrývá více než 30 oblastí a 1560 scénářů použití, přičemž se zaměřuje primárně na využití informačních technologií, jako je 3D bez nutnosti použití brýlí, virtuální realita (VR) a rozšířená realita (XR).

Letošní ročník SCE vyzdvihuje poslední úspěchy v oblasti nejmodernějších technologických řešení. Na akci je představeno 58 nových produktů, jako je dekodér s rozlišením 8k a inteligentní strojní dílna, 15 nových technologií, včetně řešení inteligentního zemědělství pro socializaci pouště, 24 nových aplikací, jako je platforma pro zpracování velkých dat „city brain“, a 16 nových úspěchů zahrnujících mikročipy a systém IntelliSense.

Letošní ročník SCE se zaměřuje na chytrá města a provincii Sichuan s cílem urychlit rozvoj inteligentního průmyslu v Chengdu a Chongqingu prostřednictvím spolupráce.

Letos se koná pátý ročník SCE, který pomáhá Čchung-čchingu urychlit výstavbu chytrého města a podpořit hlubokou integraci digitálních technologií a hospodářský a sociální rozvoj. S Čchung-čchingem jako opěrným bodem bude dále podporována integrace a výměna pokročilých technologií mezi Čínou a ostatními zeměmi v oblasti zpracování velkých dát.

Další informace o SCE2022 naleznete na adresehttps://www.ichongqing.info/special/smart-china-expo-2022/

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1882351/1.jpg

KONTAKT: Xiangyi Cao, +86-17830576785, +86-17830576785