Předsedou YPO pro rok 2022-2023 zvolen Rafi Demirjian

New York (USA) 13. července 2022 (PROTEXT/PRNewswire) – YPO, globální společenství lídrů sdružující více než 30.000 vedoucích pracovníků ve 142 zemích, oznamuje výsledky voleb předsedy představenstva. Nejvyšší volenou funkci organizace YPO bude nově zastávat Rafi Demirjian.

Demirjian, jehož funkční období začalo 1. července 2022, je v pořadí již 70. členem, který tuto funkci zastává, a na pozici vystřídá dosavadního předsedu YPO Anastasiosa (Tassose) Economoua.

Člen libanonské pobočky YPO Demirjian je zároveň výkonným předsedou společnosti Demirjian Global, rodinného konsorcia zaměřeného na obchodování na kapitálových trzích, dlouhodobé investice, nemovitosti a alternativní aktiva.

„Být vybrán svými kolegy z YPO pro funkci předsedy je pro mě velká pocta,“ říká Demirjian. „Tato organizace změnila můj život ve všech ohledech. Už teď se těším na spolupráci s představenstvem YPO, naší vynikající dobrovolnickou komunitou z řad členů a naším zapáleným manažerským týmem, s nimiž budeme i nadále přinášet výjimečné zážitky našemu globálnímu společenství vedoucích pracovníků.“

Demirjian ve funkci navazuje na odkaz zakladatele a prvního prezidenta YPO Raye Hickoka, který nastavil standardy pro vedení.

„Rafi dokonale ztělesňuje ducha YPO jako globální komunity vizionářů,“ říká Economou. „Jsem si jistý, že jeho vůdcovské schopnosti a nadšení zásadně ovlivní celou organizaci. Těším se na naši spolupráci, která nám umožní přinášet maximální hodnotu všem našim členům po celém světě.“

Demirjian se k YPO připojil v roce 2003 ve svých 27 letech a jako člen se aktivně zapojoval do fungování organizace na úrovni své pobočky a regionu i celosvětově.

Ve funkci předsedy nyní razí cestu novému pojetí YPO EDGE – stěžejní akce organizace, která se vrací po přestávce způsobené pandemií – a znovu ji staví do pozice nejvýznamnější globální vzdělávací akce pro vedoucí pracovníky. Na této jedinečné události se setká 3000 lídrů z celého světa, aby se po tři dny soustředili na naléhavé a významné problémy při vedení podniků dnes i v budoucnu.

Demirjian je také připraven dále podporovat a vytvářet jedinečné, exkluzivní příležitosti pro vzájemné vzdělávání a ideové vedení v rámci komunity YPO s cílem podpořit vedoucí pracovníky v každé fázi jejich profesní i osobní cesty.

Kromě svého působení v organizaci YPO a podpory její mise ovlivňovat podniky, komunity i společnost se Demirjian věnuje posilování postavení mládeže a zmírňování chudoby působením v několika radách nevládních organizací v Libanonu.

O organizaci YPO

YPO je globální komunita vůdců, sdružující více než 30.000 vedoucích pracovníků ze 142 zemí. Její členy spojuje přesvědčení, že svět potřebuje lepší lídry a podnikání se může stát hnací silou dobra. Každý z členů organizace dosáhl významných vůdčích úspěchů již v mladém věku. Podniky a organizace pod jejich vedením zaměstnávají v součtu přes 22 milionů osob z celého světa a jejich celkový obrat přesahuje devět bilionů dolarů. Na svých setkáních se členové YPO vzájemně učí a sdílejí nápady, jak pozitivně ovlivnit životy lidí, podniky a komunity, na něž mají vliv. Další informace najdete na adrese ypo.org.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1065220/YPO_Logo.jpg

Kontakty organizace YPO pro média:

Angela Mers, amers@ypo.org

+1 415 298 8534